Over Mij

Meisje Nooit Genoeg
Ik ben Sanne. Creatiefnemer. Professioneel Pipi Langkous. Meisje Nooit Genoeg.

Ik organiseer, activeer, vertel en schrijf. Onder andere alweer bijna 10 jaar op dit blog. Dat is best lang voor iemand die nog niet weet wat ze morgen wil doen of later wil worden.

Maar als je op je achtste een avonturenverhaal bedenkt over twee cavia’s die besluiten weg te lopen en vanaf je vijfentwintigste regelmatig wordt ingehuurd om stukjes op papier te zetten, dan weet je dat schrijven blijkbaar onlosmakelijk met je verbonden is.

Meer weten?
Je vindt mij op Twitter, Instagram, Facebook of via mijn website.
Wil je contact naar aanleiding van mijn blog of zoek je iemand voor het schrijven van teksten? Neem gerust contact op en stuur mij een mail!

2 gedachtes over “Over Mij

  1. Wat een heerlijk blog! Smullen dit.. Ik zal me de komende tijd wel vermaken hier, al zijn er van dit soort blogs nooit ‘genoeg’. De like-button heb ik al ’n paar keer aangetikt – maar om nou de rest van mijn verblijf hier je de stuipen op het lijf te jagen met sterretjes..? Dus bij deze: ‘Like-voor-al-je-reeds-geplaatste-schrijfsels’! Als er een rotte appel tussen zit laat deze rups het wel weten 😉 I’m ‘hooked’, dus tot lees!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s