Over

Meisje Nooit Genoeg

“Duizend-en-één gedachten, ideeën en bedenksels. Het hoofd van mij, dat staat nooit stil. Om toch een beetje orde in de chaos te scheppen, nu dit blog. Zal het rupsje ooit genoeg hebben?”

Met bovenstaande tekst ben ik in oktober 2010 mijn allereerste blog gestart. Alsof ik ineens wist waar ik onbewust al heel lang mee bezig was en waar ik het allerliefst meer mee wilde doen: schrijven.
Letters op papier zetten en van woorden mooie zinnen maken. Verhalen schrijven. Over kleine gebeurtenissen of grote ergernissen. Over bijzondere ontmoetingen of grappige voorvallen. Toen ik eenmaal begon was er geen houden meer aan. De vraag was niet óf ik moest schrijven, maar hóe ik al schrijvend mijn hoofd kon bijhouden.

Meisje Nooit Genoeg is de start geweest van vele verhalen, woorden en zinnen. En de start van uiteenlopende blogs/vlogs die daarna volgden.
En hoewel Meisje Nooit Genoeg tussendoor een tijdje naar de achtergrond is verdwenen, is ze stiekem nooit helemaal weggeweest. Op veler verzoek – en omdat het bloed uiteindelijk toch kruipt waar het niet gaan kan – is ze dus inmiddels alweer een tijdje terug. Op een nieuwe locatie, met een nieuwe look, maar nog wel net zo bruisend als altijd!

Meer lezen?
Kijk hier voor mijn andere blog en website:
Mijn eerste marathon
Creatiefnemer

Contact?
Wil je contact naar aanleiding van mijn blog of zoek je iemand voor het schrijven van teksten? Neem gerust contact op en stuur mij een mail!

 

Advertenties

3 gedachtes over “Over

  1. Wat een heerlijk blog! Smullen dit.. Ik zal me de komende tijd wel vermaken hier, al zijn er van dit soort blogs nooit ‘genoeg’. De like-button heb ik al ’n paar keer aangetikt – maar om nou de rest van mijn verblijf hier je de stuipen op het lijf te jagen met sterretjes..? Dus bij deze: ‘Like-voor-al-je-reeds-geplaatste-schrijfsels’! Als er een rotte appel tussen zit laat deze rups het wel weten 😉 I’m ‘hooked’, dus tot lees!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s